Batty's Bakplaat & BBQ

Professionele foodtruck catering bij U op locatie.

Over Batty's BBQ & Bakplaat

"Onze passie is het bereiden van lekker eten dat er ook mooi uitziet. Wij bieden u daarom graag verse en eerlijke producten aan die we op locatie bereiden met onze rollende keuken."

Batty's Bakplaat & BBQ is opgericht door Batoul Baikik. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld en gespecialiseerd in verschillende richtingen binnen de catering en foodindustrie.  Inmiddels mag Batty'sBakplaat & BBQ zich scharen onder de top van de foodtrucks met party & catering. 

Batty's Bakplaat & BBQ maakt gebruik van en werkt samen met verschillende professionals binnen de food- en cateringsector. Hierdoor kunnen wij ons onderscheiden met ons ruime aanbod en ons inkoopbeleid. Wij bieden u foodtruck catering op locatie voor elke gelegenheid tegen een scherpe prijs. Van burgers & beer voor bijvoorbeeld de vrijgezellenavond tot oesters en champagne voor de meer uitbundige en luxe feesten. Natuurlijk wordt voor elke partij vers voor u ingekocht. 

Tevredenheidsgarantie: graag bieden wij u een meer dan tevreden ervaring. Mocht u onverhoopt toch onteveden zijn, dan bieden wij u natuurlijk een alternatief. Uiteraard krijgt u uw geld terug indien we geen passende oplossing bieden. Omdat wij verzekerd zijn van de kwaliteit van onze dienstverlening en onze producten door onze jarenlange ervaring kunnen we u deze service bieden.